Program | Lu - Vi : 08:00 - 17:00

0757808223

Folii Auto

FOLIILE AUTO – DINCOLO DE DESIGN, UN TUNNING NECESAR PENTRU SANATATEA TA

Chiar daca multi considera foliile auto un moft sau o chestiune de design auto,ele au o utilitate pe care putini o cunosc. Vara de exemplu, un autoturism cu folii heliomate, are in interior o temperatura cu pana la 15 grade mai scazuta decat in cazul automobilelor care stau cu sticla in Soare. Explicatia e simpla. Materialul din care sunt confectionate foliile auto
omologate retin 99,99% din radiatia U.V si mai mult de jumatate din radia infrarosie, care schimba termic suprafetele cu care intra in contact. Pe scurt, o folie auto omologata iti pastreaza masina mai racoroasa pe timp de vara, iti protejeaza bordul, volanul si alte elemente de coacere prematura, iti protejeaza pielea de arsurile razelor UV, nu lasa cioburile sa te raneasca in cazul in care un geam este spart, pastreaza intimitatea interiorului si in cazul in care esti surprins de „faza lunga” a unui sofer ageamiu, lumina puternica nu-ti va mai crea disconfort vizual.
Dar trebuie precizat un lucru important.

Chiar daca folia auto are multiple avantaje, ca sa poti sa te bucuri de cele enumerate anterior trebuie sa ai grija ca service-ul unde ti le-ai instalat sa fie autorizat, pentru ca altfel, daca esti oprit de politie si n-ai documentele justificative, ti se vor decolanta geamurile, ti se va ridica talonul si vei primi amenda ..
Concret, cei care vor sa isi monteze folie auto   in service-uri neautorizate pot primi pana la 2.000 de lei amenda.In linii mari, pretul pentru foliile auto variaza de la 300 de lei la cateva mii de lei. Cele mai scumpe, dincolo de protectia pe care o ofera in cazul mai multor tipuri de radiatii, au si o componenta termica de reglare a temperaturii.

In plus, in functie de grosimea lor, acestea pot ajunge de la 25 de microni si la cativa zeci de microni. Astfel de folii groase sunt si antiefractie pentru ca un geam care are montat o astfel de folie se sparge complet in cateva minute fata de unul securizat simplu care se sparge in cateva secunde.

AEM Design Botosani